Admin
Admin
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 09/01/08 Mesaj Sayısı : 846 Yaşadığınız Şehir : Ankara Hobiler : Tiyatro İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Gruphepsi şarkıları Cuma Şub. 01, 2008 2:56 am |
|
|
Çok güzelsin
çok güzelsin güzelsin çok sirinsin aslinda yok demek haksizlik sana ama...
belki aradigin ben degilimdir benziyorum ama hiç degilimdir
sirf bu yüzden, bu yüzden birsey söyleyemem bu gece
çok güzelsin güzelsin çok özelsin aslinda yok demek haksizlik sana ama...
belki aradigin ben degilimdir benziyorum ama hiç degilimdir
sirf bu yüzden, bu yüzden birsey söyleyemem bu gece.
Aşk sakızı
Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen
Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık
Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık
Üf yeter üf üf yeter
Yoksa sen Aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedim aklımdan Bıktırdın düşemedin yakamdan
Aşk sakızı mısın?
Tell me tell me more tell me more whatever i hear it will be alright
tell me more tell me more i wanna believe in you for all time
baby you try to find solutions when there is notning you can do baby i\'m hidin my confusion just when all i need is you
can\'t we try to understand each other i will listen to you now i will turn you inside out
tell me more tell me more whatever i hear it will be alright (i was never ever tryin to hurt you)
tell me more tell me more i wanna believe in you for all time (i didn\'t get to tell i love you)
i\'ve got to tell you just one reason why we can never be apart cause when i look you in the eye i see it feels so good when i\'m around you just have to let it out
tell me more tell me more whatever i hear it will be alright (i was never ever tryin to hurt you)
tell me more tell me more i wanna believe in you for all time (i didn\'t get to tell i love you)
Tempo
Diyorlarki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzulaştırırmış Döve döve yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış Onların hiç hakkı yokmuymuş ha tekmili toptan salakmıymış Baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış
Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsın Geciktirirler ancak;Durduramazlar Geleceğe akar zaman Korkan yerinde saysın Bütün boşluklara sızar yeninin gücü azar azar
Bıkmadan,usanmadan,yaş alırken yaşlanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,eğilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo
Tempo,Tempo,Tempo,Tempo Forte,Forte,Forte,Forte
Yaşamak istiyoruz yaşıycaz hemde yasaksız bahçelerde Tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi dolu dolu doya doya tamammı Çekirdeksiz üzüm,zeytin dalı,çiçek balı,kan portakalı tadında umut dolu hayat dolu peki ya siz devam mı?
Dururmu dünya döner Kiminin yangını söner Kimi anlam çoğaltır kimi anlam gömer Su akar denizine kavuşur Deniz okyanusuyla buluşur Değişir herşey değişir Daha oynanmadı son el
Bıkmadan,usanmadan,yaş alırken yaşlanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,eğilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo
NAKARAT
Nedenini Sorma
Nedenini sorma buna hakkın yok yıllar sonraa gelip bana sorma bu kadar kolay mı girmek hayatıma herşey bitti deyip çekip gittin hangi yüzle karşımdasın yıllar geçti unuttum artık seni ne istiyorsun
nedenini sormahaaaa (a a) bana sormahaa nedenini sorma haaaa(a a a) bana sormahaaa (hahahahaha)
Dur dur
Dur dur yavas ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçtigim sensin Hedefe kilitlendim, belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar degil Siniri zorlama
Dur dur daha degil dur dur Sana olan askim herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,simarip,fazla yayma
Simdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar degil Siniri zorlama Gördün mü hiçte zor degil Olur yaklas ve egil Yok yok o kadar degil Siniri zorlama
Dur dur daha degil dur dur Sana olan askim herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,simarip,fazla yayma
Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek Simdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamam gerek Geriye bakmamam gerek Simdi sence oldu mu
Fazla zorlama E hadi isime
Gecelerce
Yoklugunda ögrendim Her insan tek basina Yalnizlik Kaderimiz Sensizlik ögretti Her insan bir basina Yanlizlik kaderimiz
Seni benim kadar seven Bir baskasini bulamazsin Elinde degil unutamazsin
Gecelerce bekledim Gelirsin diye Gözlerim yollarda Gelmedin bile bile
Gecelerce bekledim Ararsin diye Telefonum hiç çalmadi Aramadin bir kez bile
Hanimiş
Oda bi gün büyüyecek Tıpış tıpış yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini öğrenecek
Ah ah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim
İstediğin herşey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez
Hani mi hiç benziyo mu Dön yüzüme iyice bak Hiç yaşımız tutmuyor Kimse seni pışpışlamaz
Oda bi gün büyüyecek Tıpış tıpış yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini öğrenecek
Ah ah hanimiş benim koca bebeğim Uyusunda büyüsün adam olsun görelim
İstediğin herşey ayağına gelmez Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez
Hani mi hiç benziyo mu Dön yüzüme iyice bak Hiç yaşımız tutmuyor
Kimse seni pışpışlamaz
Ah bir anlayabilsem senden ne isteğimi Sana güvene bilsem Ah bir inanabilsem Kendi kanatlarınla uçmayı artık öğren Ahhh anlayabilsem
Aşk senden bikaç adım uzak Önünde çok yol var daha aşılacak Gittiğin her yerde elini tutacak Birini bulmazsan için zor olacak
Oda bi gün büyüyecek Tıpış tıpış yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini öğrenecek |
|