|
Yazar |
Mesaj |
Admin
Admin
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 09/01/08 Mesaj Sayısı : 846 Yaşadığınız Şehir : Ankara Hobiler : Tiyatro İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Diziden Sinem Resimleri Paz Şub. 03, 2008 11:57 pm |
|
|
En son tarafından Perş. Şub. 14, 2008 2:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Sinemania
Forum Gezgini
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 13/02/08 Mesaj Sayısı : 76 Yaşadığınız Şehir : (Belirtiniz) Hobiler : Sinem KOBAL İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Çarş. Şub. 13, 2008 11:28 pm |
|
|
Hepsi birbirinden güzel teşekürler |
|
|
|
özgişann
Yeni Üye
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 13/02/08 Mesaj Sayısı : 9 Yaşadığınız Şehir : İstanbul Hobiler : Müzik... İşiniz : öğrencii
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Ptsi Şub. 18, 2008 9:51 pm |
|
|
Çok güzeller teşekkürler Evde çok resim vardı bu diziden evde olsaydım koyardım |
|
|
|
asude
Yeni Üye
Yaş : 34 Kayıt tarihi : 21/02/08 Mesaj Sayısı : 3 Yaşadığınız Şehir : istanbul Hobiler : eğlence İşiniz : öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Cuma Şub. 29, 2008 4:17 am |
|
|
bu resimleri buraya ben yeni konu açarak eklemiştim fakat değiştirilmiş admin kendisi eklemiş gibi göstermiş ama ben ekledim bende bu resimlerin devamı da var fakat bu emeğe saygısızılıktan dolayı geriye kalan en güzel ve ne büyük resimleri de eklemiycem bunlar zaten çok çirkin resimler |
|
|
|
Atabey
Admin
Yaş : Kayıt tarihi : 11/01/08 Mesaj Sayısı : 52 Yaşadığınız Şehir : Hobiler : İşiniz :
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Cuma Şub. 29, 2008 10:43 pm |
|
|
Sayın asude,
- Alıntı :
- bu resimleri buraya ben yeni konu açarak eklemiştim fakat değiştirilmiş admin kendisi eklemiş gibi göstermiş ama ben ekledim bende bu resimlerin devamı da var fakat bu emeğe saygısızılıktan dolayı geriye kalan en güzel ve ne büyük resimleri de eklemiycem bunlar zaten çok çirkin resimler
Sizin bu yaptığınız yorum şuan değerlendiriliyor. Bu arada sitenin girişinde yazan yazıyı okumanızı önerir sorununuza dönelim>>
Site içerikleri ile Admin ilgilenmektedir. Bunun için Admin'e mesaj atabilirdiniz.
Ayrıca sorununuzun tam karşılığı ise sitede sizin ilk dün konu açmanızdır.(28.02.2008) Bu paralel olarak sizin en büyük hatanız Admin'in içeriğinizi çaldığı söylemenizdir. Ortada sizin dediğiniz gibi ortada bir emek hırsızlığı var ise o da sizin bu hareketinizdir. Bir insana konu hakkında hiç bir bilgiye sahip olunmadan cevap yazmanıdır.
Cevabınız tarafımızca beklenmektedir. İyi Günler. >> (Resimler ya sanal ortamda yada bizim kendi yaptığımız photoshoplardır.) |
|
|
|
Admin
Admin
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 09/01/08 Mesaj Sayısı : 846 Yaşadığınız Şehir : Ankara Hobiler : Tiyatro İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri C.tesi Mart 01, 2008 12:06 am |
|
|
- asude demiş ki:
- bu resimleri buraya ben yeni konu açarak eklemiştim fakat değiştirilmiş admin kendisi eklemiş gibi göstermiş ama ben ekledim bende bu resimlerin devamı da var fakat bu emeğe saygısızılıktan dolayı geriye kalan en güzel ve ne büyük resimleri de eklemiycem bunlar zaten çok çirkin resimler
Başta Türkçe kurallarına uy!
Belliki acemi bir yalancısın resimleri konulma tarifine ve kişinin kayıt tarihine bakılıncada yalan olduğu anlaşır ... |
|
|
|
suris
Üye
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 26/05/08 Mesaj Sayısı : 19 Yaşadığınız Şehir : İstanbul Hobiler : Müzik dinlemek İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Ptsi Mayıs 26, 2008 11:59 pm |
|
|
Son resmi çok beğendim. |
|
|
|
Admin
Admin
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Salı Mayıs 27, 2008 12:01 am |
|
|
Beğenmenize sevindim |
|
|
|
ümit
Üye
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 14/06/08 Mesaj Sayısı : 42 Yaşadığınız Şehir : istanbul Hobiler : kitap okuma İşiniz : öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Cuma Haz. 20, 2008 4:40 pm |
|
|
çooooooooooooooooooooooooooook beğendim |
|
|
|
gamzesinem
Üye
Yaş : 37 Kayıt tarihi : 06/07/08 Mesaj Sayısı : 10 Yaşadığınız Şehir : İstanbul Hobiler : kitap okumak dergi okumak İşiniz : öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Ptsi Tem. 07, 2008 12:16 am |
|
|
çok güzellermiş teşekkür ederim |
|
|
|
Admin
Admin
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Salı Tem. 08, 2008 3:42 pm |
|
|
rica ederim |
|
|
|
sinem_yaren
Forum Gezgini
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 15/07/08 Mesaj Sayısı : 52 Yaşadığınız Şehir : Tekirdağ Hobiler : Sinem KOBAL resimleri İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Salı Tem. 15, 2008 4:27 am |
|
|
çok güzellermiş teşekkür ederim xD |
|
|
|
sinemji
Yeni Üye
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 25/07/08 Mesaj Sayısı : 1 Yaşadığınız Şehir : izmir Hobiler : yok İşiniz : yok
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Ptsi Tem. 28, 2008 5:01 am |
|
|
sağollllll |
|
|
|
Admin
Admin
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Ptsi Tem. 28, 2008 3:22 pm |
|
|
Rica ederiz... |
|
|
|
ümit
Üye
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 14/06/08 Mesaj Sayısı : 42 Yaşadığınız Şehir : istanbul Hobiler : kitap okuma İşiniz : öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri C.tesi Ağus. 02, 2008 6:56 pm |
|
|
çok güzel olmuş |
|
|
|
ayaktakalsana
Üye
Yaş : 40 Kayıt tarihi : 18/08/08 Mesaj Sayısı : 13 Yaşadığınız Şehir : istanbul Hobiler : yuzmek İşiniz : öğrenci
|
Konu: Geri: Diziden Sinem Resimleri Salı Ağus. 19, 2008 6:26 am |
|
|
çok güzeller emeğinize sağlık...harika bi diziydi malesef erken bitti her iyi şey gibi |
|
|
|
|