Admin
Admin
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 09/01/08 Mesaj Sayısı : 846 Yaşadığınız Şehir : Ankara Hobiler : Tiyatro İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Teneke Şarkı Sözleri C.tesi Mayıs 24, 2008 2:54 pm |
|
|
Bu Şarkıyı Söyleyin
Bu sarkiyi söyleyin ama bilmeyin Bu sarkiyi dinleyin ama sevmeyin Bu sarkiyi hissedin ama üzülmeyin Bu sarkiyi sevmeyin ama hatirlayin
Birakin tutmayin ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yanliz birakin ama bekleyin Gitmeyin Ben hic iyi degilim
Bu sarkiyi isteyin ve gülümseyin Bu askmis kötü yapmis onu deyin Sadece bu sarkiyi o yazdi deyin Sadece hic iyi degildi deyin
Birakin tutmayin ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yanliz birakin ama bekleyin Gitmeyin Ben hic iyi degilim
Bak hayat burdaki ayaklarimin altindaki Kelimeler gereksiz bütün hersey
Birakin tutmayin ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yanliz birakin ama bekleyin Gitmeyin Ben hic hic iyi degilim!!...
Elveda De
Işık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim Akıl ver bana sonsuz labirentteyim Yüreksiz sandılar,duygusuz sandılar Sevgisiz sandılar Ama yanıldılar Işık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim Akıl ver bana sonsuz labirentteyim Yetersiz sandılar,nedensiz sandılar Dengesiz sandılar Ama yanıldılar Sana açılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi Sen sevmedin onu o geberdi. Işık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim Akıl ver bana sonsuz labirentteyim Yüreksiz sandılar,duygusuz sandılar Kedersiz sandılar Ama yanıldılar.. Sana kapılan kalbim isterdi yeniden kendine güvenmek İstemedin onu
Elveda de!
Kalpsiz
Ben aşkı unuttum aylar önce Kirlenen kalbimi yıkadım az önce Yalnızlık acı vermez oldu Gelecek benim için seferber oldu
Ben ağlamazdım senden önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince
Sen bana gülümsedin o ilk anda Görünen oydu ki bu aşktı bir anda O gün karabulutlar varmış havada Gözümde canlanan bu ilk anı geriye tek senden kalan...
Ben ağlamazdım senden önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince
Şimdi içimden geldi bunları söylemek Yeniden doğsam aynı şeyleri hissetmek Aşk için herşeyi feda etmek ziyan etmek İsterdim sonunda yine yalnız gitmek...
Ruhum
Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Aaaaaaaaaaa Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle Düşmemek için hiç atladın mı söyle Ben kaybettim yine kendimi Yaşayamadım zaten beni Ben istedim olan her şeyi Aaaaaaaaaaa Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle Düşmemek için hiç atladın mı söyle Söyle sen de söyle Hiç yenildin mi böyle Acılar biter diye sen bittin mi söyle Yine de biter Bir gün gider Rüzgar diner Bir ömür geçer Hayat yine aşk yine içine siner içine girer Bir hayat biter diye sen güldün mü söyle Acılar biter diye sen bittin mi söylee
Sensiz Olmuyor
Neden yalnızlık mı yoksa nedensizlik mi bilmem Sorun bende mi yoksa çevremde mi kimim ben Ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime Bulamıyorum seni Bulamıyorum seni Gökkuşağının altında beni bekleyen umutlar O da olmasa zaten ben niye yaşarım ki dostlar Ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime Bulamıyorum seni Bulamıyorum seni Sensiz olmuyor renksiz çekilmiyor umutsuz olmuyor yeni gün doğmuyor...
Bu düş ne zaman biter Sensizlik beni uzağa iter Gerçeklerde olmasan da seni bulmaya değer
Sıra Bizde
Yapraklarını döktün sonbahar gelmeden Sen meltemi hiç bu kadar soğuk hissetmedin Hergün uzaklaştın... görünmedin Sen niye kendin değildin? Son bir kez olsun sonbaharı görmeliydin Sensiz burada Güneş doğmaz Sonunda bir eşin bulunmaz Şimdi elinde Taşlar olamaz Ama rüzgarım pes etti İşte şimdi sıra bizde... Çığlıklarını duymadık, biz kendimizi kandırdık Yolun sonunu hiç sormadık (Arkada gitar ağlar) Sonunda biz birlikte yandık Sensiz burada Güneş doğmaz Sonunda bir yeşil bulunmaz Şimdi evimde Taşlar olamaz Ama rüzgarım pes etti İşte şimdi sıra bende... Gökyüzü karardı, dağlar yandı Denizler dondu, çiçekler soldu Tabiat sustu, zaman doldu Sensiz burada Güneş doğmaz Sonunda bir eşin bulunmaz Şimdi elinde Taşlar olamaz Ama rüzgarım pes etti İşte şimdi sıra bizde
Söyle
Derindeyim çok derindeyim.. Çok karanlık bu ben miyim? Tutun beni soğuk nefesteyim.. Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Ben kaybettim bile kendimi Yaşayamadım zaten beni Ben istedim olan her şeyi Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildin mi böyle? Acılar biter diye Sen bittin mi söyle? Yine de biter Bir gün gider Rüzgar diner Bi ömür geçer Hayat yine Aşk yine İçine siner İçine gider Hayat biter diye Sen güldün mü söyle Acılar biter diye Sen bittin mi söyle?
Zamanı Geldi
Duygularımı geri verin üzülmek istiyorum Güçlerimi geri verin yetişmek istiyorum Hiç bir şeye geç kalmadım Çünkü şimdi ben buradayım
Karanlıkta uçsuz bir yolda Yanan bu ruhum darda Bu alevler görünür orda Tek parlarım ben karanlıkta
Duygularımı geri verin üzülmek istiyorum Güçlerimi geri verin yetişmek istiyorum
Aşık olmak isterim Yeniden bu yüreğimde Çingene kızı olmak isterim Yenilenen bu yüreğimde
Hayallerimi geri alın yalnız kalmak istiyorum |
|