|
Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı!
|
|
|
Yazar |
Mesaj |
Admin
Admin
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 09/01/08 Mesaj Sayısı : 846 Yaşadığınız Şehir : Ankara Hobiler : Tiyatro İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! Ptsi Ocak 21, 2008 7:34 pm |
|
|
Sinem Kobal, Bundan Sonraki Projesinde Psikolojik Sorunları Olan Birini Oynamak İstiyor.
Şu günlerde 'Selena' dizisinde izlediğimiz Sinem Kobal, bundan sonraki projesinde psikolojik sorunları olan birini oynamak istiyor. Alternatif karakterleri sevdiğini söyleyen Kobal, "Bana uzak karakterleri canlandırmak oyuncu olarak beni daha mutlu ediyor" dedi.
http://www.haberler.com/selena-dan-sikilmis-haberi/ |
|
|
|
Sinemania
Forum Gezgini
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 13/02/08 Mesaj Sayısı : 76 Yaşadığınız Şehir : (Belirtiniz) Hobiler : Sinem KOBAL İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! Çarş. Şub. 13, 2008 10:02 pm |
|
|
Paylaşımın için Teşekkürler.. |
|
|
|
sinemberke
Üye
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 04/02/08 Mesaj Sayısı : 30 Yaşadığınız Şehir : Hobiler : İşiniz :
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! C.tesi Şub. 16, 2008 2:02 am |
|
|
Sağol ama yeni ropörtajında Gökhan KESER Dizi 2 yıl daha sürecek dedi |
|
|
|
Admin
Admin
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 09/01/08 Mesaj Sayısı : 846 Yaşadığınız Şehir : Ankara Hobiler : Tiyatro İşiniz : Öğrenci
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! C.tesi Şub. 16, 2008 11:50 pm |
|
|
Evet biliyorum |
|
|
|
özgişann
Yeni Üye
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 13/02/08 Mesaj Sayısı : 9 Yaşadığınız Şehir : İstanbul Hobiler : Müzik... İşiniz : öğrencii
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! Ptsi Şub. 18, 2008 9:00 pm |
|
|
Ne iki yılmı artık bitirmeliler bence biraz sıktı çünkü bence tabi..
Biliyordum bu haberi teşekürler |
|
|
|
aybüke
Üye
Yaş : Kayıt tarihi : 20/01/08 Mesaj Sayısı : 22 Yaşadığınız Şehir : Hobiler : İşiniz :
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! Perş. Mayıs 22, 2008 9:45 pm |
|
|
bncede kendine uzak karekterler herzaman için daha başarılı olarak oynanır |
|
|
|
KyF
Yeni Üye
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 22/06/08 Mesaj Sayısı : 6 Yaşadığınız Şehir : California Hobiler : Chat Yapmak KnighT OynamaK İşiniz : Ogrenci
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! Paz Haz. 22, 2008 5:38 am |
|
|
ya ben askim selena ya nasil ulasacam |
|
|
|
serdar_232
Yeni Üye
Yaş : Kayıt tarihi : 01/03/09 Mesaj Sayısı : 2 Yaşadığınız Şehir : Hobiler : İşiniz :
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! C.tesi Mart 14, 2009 7:04 am |
|
|
slm sinem abla selena dizisi bittikten sonra sizi yeni projelerde görmek isteriz |
|
|
|
evrim
Yeni Üye
Yaş : Kayıt tarihi : 14/03/09 Mesaj Sayısı : 5 Yaşadığınız Şehir : Hobiler : İşiniz :
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! C.tesi Mart 21, 2009 4:50 pm |
|
|
merhaba sinem abla bence selena dizisinden sıkılmamalısın bence çok güzel bir dizi ben seni cansu ablayı gizem ablayı ve dilara kurtulmuşu çok ama çokkkkkk seviyorum bide ne olur selena dizisini cumartesi akşamına alın ne olur pazar akşamı erken yatmam gerekiyo lütffen ne olur bana sinem kobalın msnsini versin biri |
|
|
|
Admin
Admin
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! Paz Mart 29, 2009 7:18 pm |
|
|
Msn isteğinde bulunmayın Lütfen |
|
|
|
feyza_123
Forum Gezgini
Yaş : Kayıt tarihi : 05/06/09 Mesaj Sayısı : 50 Yaşadığınız Şehir : ANTALYA Hobiler : KİTAP OKUMAK İşiniz :
|
Konu: Geri: Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı! Cuma Haz. 05, 2009 8:11 pm |
|
|
iyi oldu |
|
|
|
|
Sinem KOBAL Selenadan Sıkıldı!
|
|